lunes, 23 de octubre de 2017

TRADUÏM LA RECEPTA DE L' ÀVIA DE L' EVA

SOPA

INGREDIENTS

2 cuixes de pollastre
1 tres de costella de vedella
1 os blanc    
2 fulles d'api
2 ossos de genoll de
1 paquet de fideus (intentem que siguin fins)

  PREPARACIÓ

1.     Agafes al pit de gallina, les dues cuixes, el tros de costella de xai, ho neteges tot i       el poses a l'olla.
2.     Agafem les fulles d'api i les tallem a trossos petits. Les posem a l'olla.
3.     Comença a bullir i esperes1 hora i 15 minuts (aproximadament)
4.     Quan el brou ja està fet, en una olla a part posem a bullir els fideus.
5.     Li dones voltes amb una cullera i amb el foc baix.
6.     Quan veus que els fideus ja estan, els treus i els posem juntament amb el brou.
7.     Ho posem al plat i ja ho podem servir.


BON PROFIT


SOPA

INGREDIENTES

2 muslos de pollo
1 pechuga de pollo
1 trozo de costilla de ternera
1 hueso blanco   
2 hojas d'apio
1 paquete de fideos (intentemos que sean finos)

  PREPARACIÓN

1.     Coges la pechuga de pollo, los dos muslos, el trozo de costilla de ternera, lo   limpias todo y lo pones dentro de la olla.
2.     Coges las hojas de apio y las cortas a trozos pequeños. Los pones en la olla.
3.     Empieza a cocer y esperas1 hora i 15 minutos (aproximadamente)
4.     Cuando el caldo ya está hecho, en una olla a parte pones a cocer los fideos.
5.     Le das vueltas con una cuchara y con el fuego bajo.
6.     Cuando ves que los fideos ya estan, los sacas y los ponemos junto con el caldo.
7.     Lo pones en el plato y ya lo puedes servir.


¡BUEN PROVECHO!

SOUP
INGREDIENTES

2 chicken thighs
1 chicken breast
1 three veal prime rib
1 white bone   
2 celery leaves
1 packet of noodles (we try to be thin)

PREPARATION 

     1.    Buck the chicken breast, the two thighs, the piece of lamb rib, clean them and put it in the pot.
     2 .   You take the celery leaves and cut it into small pieces and put it in the pot.
     3.    Start cooking and wait for 1 hour and 15 minutes (approximately)
     4.    When the broth is already done, put the noodles in a separate pot.
     5.    Twist it with a spoon and with low heat.
     6.    When you see that the noodles are already, you take them out and put them together with the broth.
     7.    You put it on the plate and you can serve it.

            BON APPETITE!
                         
                 


No hay comentarios.:

Publicar un comentario