1.- Què cuinaries per a un menú?
Primer plat: tagín, segon plat: sa grilla amb llet i de postre: milfulles
2.- Em pots explicar una de les receptes?
Un paquet de fideus curts, el posem en aigua bullint a l'olla i quan estigui llest l'escorrem
amb el colador. Ho tornem a posar a l'olla aquest cop sense aigua i li posem llet amb els
fideus. Removem cada 5 minuts i després de 7 min el retirem del foc, ho servim en un bol
amb el pot i que aprofiti.
3.- Qui et va ensenyar aquestes receptes?
Per instint i perquè em va ensenyar la meva àvia
4.- Quan vas aprendre a cuinar?
Als onze anys i mig
5.- Utilitzaves els mateixos materials que tenim avui en dia?
No, eren de fusta
6.- Les receptes eren més elaborades que avui en dia?
Sí
7.- Les cuines d'abans tenien tants electrodomèstics?
No
8.- Com conservàveu els aliments?
No conservàvem els aliments perquè el que es cuinava es menjava i no hi havia manera
de conservar-los, només les verdures es podien conservar.
9.- On anàveu a buscar l'aigua?
Al pou que teníem
10.- Tenies forn? De què era?
Sí, teníem un forn que era de fang i pedra
No hay comentarios.:
Publicar un comentario