sábado, 21 de octubre de 2017

ENTREVISTA A L' ÀVIA DE LA DOAE


1.-  Què cuinaries per a un menú?
       Primer plat: tagín, segon plat: sa grilla amb llet i de postre: milfulles

2.-   Em pots explicar una de les receptes?
       Un paquet de fideus curts, el posem en aigua bullint a l'olla i quan estigui llest l'escorrem
       amb el colador. Ho tornem a posar a l'olla aquest cop sense aigua i li posem llet amb els 
       fideus. Removem cada 5 minuts i després de 7 min el retirem del foc, ho servim en un bol
       amb el pot i que aprofiti.

3.-  Qui et va ensenyar aquestes receptes?
      Per instint i perquè em va ensenyar la meva àvia

4.-  Quan vas aprendre a cuinar?
      Als onze anys i mig

5.-  Utilitzaves els mateixos materials que tenim avui en dia?
      No, eren de fusta

6.-  Les receptes eren més elaborades que avui en dia?


7.-  Les cuines d'abans tenien tants electrodomèstics?
      No 
 
8.-  Com conservàveu els aliments?
       No conservàvem els aliments perquè el que es cuinava es menjava i no hi havia manera 
       de conservar-los, només les verdures es podien conservar.

9.-  On anàveu a buscar l'aigua?
      Al pou que teníem

10.- Tenies forn? De què era?
        Sí, teníem un forn que era de fang i pedra

No hay comentarios.:

Publicar un comentario